Uw ervaren aannemer voor afbraakwerken en het demonteren van machines in Oost-Vlaanderen

Afbraakwerken in de kortst mogelijke tijd

Wie afbraakwerken plant, ligt weleens wakker van het stof en het lawaai dat dit met zich meebrengt. Toch willen wij vermijden dat dit zo mogelijk hinder met zich meebrengt. Bij Colman Jurgen in Sint-Gillis-Waas (Oost-Vlaanderen), uw ervaren aannemer voor afbraakwerken, bent u zeker dat uw werkzaamheden in de kortst mogelijke tijd achter de rug zijn. 

U kunt ons inschakelen voor afbraakwerken van: 

  • Bedrijfs- en handelspanden
  • Woningen en bijgebouwen
  • Winkels
  • Industriegebouwen
  • Machines en installaties

Uw wensen voorop

Manuele afbraak of machinale afbraak? Volledige of gedeeltelijke sloop? Karweien in private of industriële gebouwen? Dit in de driehoek Antwerpen, Gent en Brussel? Ons team doet het met plezier. We stellen uw wensen altijd voorop en hechten veel belang aan uw veiligheid.

Gedroomde partner voor renovaties

Vóór elke opdracht brengt dhr. ColmanJürgen een bezoek aan uw bouwplaats en neemt hij uw plannen uitgebreid met u door. Dit zodat de opdracht duidelijk is en er volledig aan uw verwachtingen kan worden voldaan.

Vlekkeloze afwerking

Is uw straat te smal om een afvalcontainer te plaatsen? Hebt u geen idee waar u met al uw steenpuin, houtafval, … naartoe moet? Geen nood! Want ons team voert alle afvalstoffen zorgvuldig af en laat uw bouwplaats netjes achter. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Voor meer informatie kunt u steeds contact opnemen:

0475/802957 

03/7795446 

colmanjurgen@skynet.be

Renovatie gebouw door Colman Jürgen uit Sint-Gillis-Waas

Colman Jurgen - Sint-Gillis-Waas regio Antwerpen

Slopen en puin ruimen door Colman Jürgen uit regio Antwerpen

Colman Jurgen - Sint-Gillis-Waas regio Antwerpen